Har du brug for fysioterapi?

Min vigtigste opgave som fysioterapeut er at finde årsagen til din smerte eller skavank. Har du spillet fodbold, og fået en akut fibersprængning, er årsagen ligetil. Men oftest ligger der andre forhold bag ved f.eks. ryg- eller nakkesmerter.

Som fysioterapeut er det min opgave at observere og undersøge dine symptomer og finde frem til problemet.

Hvis du har brug for hjælp til f.eks.:

• nakke og rygsmerter
• muskelspændinger
• Stress relaterede smerter /belastninger i kroppen
• Overbelastninger og sportsskader m.m

... så står jeg klar til at hjælpe dig

Kranio Sakral Terapi

Der er ikke lavet mange undersøgelser på effekten af Kranio-Sakral behandlingen over for forskellige lidelser. Kranio-Sakral behandlerne fortæller, at de har erfaringer for at behandlingen bl.a. hjælper på:

Hovedpine, migræne, whiplash (piskesmæld), led- og muskelsmerter, kronisk stress og muskelspænding, stressbetonede koncentrations- og hukommelsesproblemer og motoriske og psykiske problemer hos børn.

Gedved McKenzie

McKenzie

Da metoden først og fremmest tager udgangspunkt i, hvad en patient selv kan gøre for at afhjælpe sit rygproblem, vil kernen i en behandling efter McKenziemetoden altid være en grundig instruktion i, hvordan man forbedrer sin kropsholdning. Dette i relation til primært den siddende stilling og løft, kombineret med bevægelser af ryggen i den korrekte retning udført regelmæssigt i løbet af dagen.